Kwikqy 2.0 komt eraan!

Stel je voor wat je samen kunt bereiken. Jij met je team en je klant!

Omdat we binnenkort live gaan met Kwikqy 2.0 hebben we demo aanvragen tijdelijk uitgeschakeld.

Kwikqy 2.0

Meer dan een CRM-systeem

Slim en transparant samenwerken met je team, je klant, je partner of een franchisenemer is een basis voor een langdurige samenwerking. Lead-, klantgegevens of contacten snel en simpel toevoegen en bewerken, waar ook ter wereld, op jouw moment en tijd. Inzichtelijk voor jou, je team en je klant.

CRM Systeem
Facturatie

Slimme facturatie

Facturen worden volledig automatisch gemaakt op basis van artificiële intelligentie (AI). Een factuur wordt precies opgemaakt op basis van slimme intelligentie. Factuureer nooit te veel en nooit te weinig, factureer op de seconde en cent nauwkeurig!

Werkbonnen

Geen papieren administratie of uitzoekwerk meer. Wachten is verleden tijd. Kwikqy is altijd connected, waar je ook bent en wat je ook doet. Met je pc op welke plaats ook en je smartphone op zak is het mogelijk om just in time, live, werkbonnen, geleverde hardware met serienummer, tijdregistratie of klantgegevens te delen met je team en je klant.

Werkbonnen
Sales

Sales

Maak voorstellen en offertes op en converteer ze na acceptatie automatisch naar facturen. Chat met jouw klanten en leads op voorstellen. Sales en facturatie is nog nooit zo makkelijk geweest.

Tijdregistratie

Geef jouw team meer productiviteit met de automatisch Kwikqy-tijdregistratie. Weet hoeveel jouw tijd waard is? En zorg ervoor dat alles wordt gefactureerd, elke minuut, producten, standaardcomponenten of andere dingen die je doet. Verdeel jouw uren in projecten, klanten en taken om te zien wat je geld oplevert en wat je eventueel tegenhoudt.

Tijdregistratie
Integraties

Synchroniseer met je favoriete apps

Kwikqy werkt naadloos samen met jouw favoriete apps en koppelingen. Denk aan bijvoorbeeld een integratie met je boekhoudprogramma Exact, maar Kwikqy werkt ook bijvoorbeeld perfect samen met alle Google applicaties. Zo kan je bijvoorbeeld je Google Agenda en e-mail integreren.

En nog veel meer...!

Schrijf je hieronder in om updates te ontvangen.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!