CRM Systeem

Slim en transparant samenwerken met je team, je klant, je partner of een franchisenemer is een basis voor een langdurige samenwerking. Lead-, klantgegevens of contacten snel en simpel toevoegen en bewerken, waar ook ter wereld, op jouw moment en tijd. Inzichtelijk voor jou, je team en je klant.

check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Door Kwikqy zijn onze standaard processen zoals herinneringen, updates en verantwoordelijkheden geautomatiseerd en hebben wij overal ter wereld, op ieder moment en via ieder apparaat toegang tot onze centrale en actuele administratie.

Alle vragen op één centrale plek

Grip op je zaak met een één centrale inbox om alle vragen van leads, klanten en leveranciers te beantwoorden. Binnen een vastgesteld moment of tijd, die jij met je klant afspreekt!

Bouw duurzame relaties met CRM

Beheer je contacten vanuit één eenvoudig overzicht en optimaliseer jouw verkoopproces.

Online contracten tekenen

Met enkele klikken kun je offertes versturen, standaard templates instellen en zelfs met je klant chatten binnen een offerte en zelf online een contract of voorstel laten tekenen.

Historie in één klik

In het huidige tijdperk is het belangrijk dat je jouw klanten écht leert kennen. Vertrouwen stimuleert het verkoop- en service proces. E-mails, documenten, foto’s of andere belangrijke zaken kunnen zonder een zoektocht simpel worden teruggevonden.

Meten is weten

Slimme statistieken zorgen voor een actueel overzicht van je leads, deals, klanten tot zelfs de interactieve communicatie met je klanten, je eigen prestaties en die van je collega’s.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!