Facturatie

Kwikqy maakt het mogelijk om zeer snel en eenvoudig te facturen op basis van automatische input van jou, je collega’s of je klant. Verzend je factuur met bijvoorbeeld automatisch gemaakte uren, geleverde producten op basis van serienummers of voorrijkosten binnen enkele klikken.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen met het verbeteren van de facturatie
check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Facturatie op basis van artificiële intelligentie

Facturen worden volledig automatisch gemaakt op basis van artificiële intelligentie (AI). Een factuur wordt precies opgemaakt op basis van slimme intelligentie. Factuureer nooit te veel en nooit te weinig, factureer op de seconde en cent nauwkeurig!

Automatisch boekhouden en betalingsverkeer

Synchroniseer Kwikqy met je boekhoudpakket. Facturen worden automatisch in je boekhoudpakket geboekt en toegevoegd. Je kan automatische incasso facturen simpel aanbieden aan je bank. De status van de betaling wordt op ieder moment van de dag actueel inzichtelijk gesynchroniseerd met Kwiqky.

45% Vermindering in verloren voorraad
"Onze facturatie was gebaseerd op meerdere systemen, Excel-sheets en papieren werkbonnen. Het was lastig en zelfs soms onmogelijk om alle informatie bij elkaar te krijgen om een juiste factuur te maken. Wij zijn qua bedrijf ver 10 voudigd en ruim 60% procent van onze personeel werd na de uitrol van Kwikqy overbodig. Kwikqy neemt vele handelingen van ons bedrijf uit handen op basis van automatische processen en artificiële intelligentie. Iedere factuur klopt exact, wat in de praktijk tot omzetverhoging heeft gezorgd, minder vragen en onduidelijkheden en meer tevreden klanten. Minder personeel, minder zorgen en een hoge winst."

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!