Projectmanagement

Een project onder controle houden zoals je dat graag wilt zien. Inzicht in deadlines, budgetten, afspraken en zonder complexiteit.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen met het verbeteren van je projectmanagement.
check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Milestones en taken

Wees de regisseur over jouw mooie projecten en beheer deze met milestones en taken. Integreer projecten met tickets en wijs taken of projecten toe aan teamleden. Stel herinneringen binnen je team.

Tijdregistratie en budgetten

Tijd wordt automatisch geregistreerd binnen het project van alle afzonderlijke teamleden. Werk op basis van gemaakte uren of wellicht fixed price. Be in control om je project winstgevend te maken en naar tevredenheid binnen het afgesproken budget te leveren aan de klant.

Laat je klant het project volgen

Wees transparant met je klant. De klant kan binnen de Kwikqy community het project volgen, precies tot hoever jij zelf hier rechten voor geeft.

18% Meer tevreden klanten
"Met de projectenmodule van Kwikqy kunnen wij klanten constant over het hele proces van het project inlichten, direct communiceren en kosten weergeven, wat onze klante enorm waarderen."

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!