Support

Stijlvolle klantondersteuning op basis van één centrale inbox. Werk samen met je team en je klant op basis van het innovatieve en slimme ticketsysteem van Kwikqy.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen met het verbeteren van je supportmeldingen
check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Tevreden klanten

Kwikqy support helpt je bij het centraal houden van alle informatie om goede support aan je klant te kunnen bieden op basis van een ticket. Je kan transparant met je klant en je interne team samenwerken en gepersonaliseerde support geven.

Integratie met CRM

Kwikqy support is volledig geïntegreerd met alle add-ons van Kwikqy, waaronder CRM. Je hebt altijd een volledig overzicht van over je klant. Van de contactgegevens, tot de openstaande of gesloten tickets of andere urgente zaken.

Dynamische antwoorden

Communiceer helder en simpel in de taal van je klant. Met de slimme antwoorden en de kennisdatabase kan de support medewerker snel en makkelijk reageren naar de klant in vastgestelde templates.

Automatische tijdregistratie op tickets

Binnen Kwikqy support word je gewerkte tijd automatisch of handmatig bijgehouden op personeelsniveau. Draai rapportages welke inzicht geven over de werkzaamheden van je support team.

Automatische facturatie

Niet alle support is gratis. Factureer automatisch gemaakte support tijd naar de eindklant welke direct zichtbaar is binnen alle modules van Kwikqy. Binnen de CRM module zie je direct de openstaande of betaalde facturen, gekoppeld aan ticket of project.

Strippenkaart

Werk je met gratis- of afgekochte support. Gebruik dan de strippenkaart om je gemaakte tijd te registreren op een bepaalde klant of bepaalde vestiging van de klant.

SLA - Prioriteiten

De Kwikqy SLA Addon maakt het mogelijk om de contractuele gemaakte afspraken met je klant inzichtelijk na te komen op basis van een support ticket. Meten is weten en automatische bewaking van de SLA afspraken is een must have!

100% Integratie met support
"Volledige integraties van tickets met werkbonnen op locatie aftekenen door de klant, offertes en/of contracten, leveringen, voorraden alle overige Kwikqy addons. "

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!