Voorraadbeheer

Volledige controle over je voorraad met de Kwikqy ERP addon. Een slimme geïntegreerde voorraad gebaseerde oplossing met je financiële administratie, CRM en je logistieke processen. Je bent maximaal in control over één of meerdere magazijnen, voorraadniveaus en tot in detail wat je bij je klant hebt geleverd.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen met het verbeteren van je voorraadbeheer
check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Smart telling

Met de Smart telling optie is tellen van voorraad nog nooit zo makkelijk geweest. Met een gekoppelde handscanner heb jij snel beeld over je voorraadtelling.

Serienummer

Werk met unieke serienummers of mac adressen om precies te weten welk product wanneer is binnengekomen, hoe lang het op voorraad staat, wat de garantiestatus is en bij welke klant de levering heeft plaatsgevonden.

Google Maps integratie

Met de werkbon integratie van Kwikqy heb je precies inzicht waar het geleverde product echt geleverd is.

Voorraad pin

Pin je voorraadniveau op ieder moment die je zelf instelt. Denk aan een automatische pin van de voorraad op 31 december..

45% Vermindering in verloren voorraad
"Altijd actuele controle over je voorraad. Bestel wanneer het nodig is op basis van een geplande uitlevering of op basis van voorraadniveaus.. Sinds wij Kwikqy gebruiken is onze voorraadbeheer enorm versimpeld!"

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!