Werkbonnen

Geen papieren administratie of uitzoekwerk meer. Wachten is verleden tijd. Kwikqy is altijd connected, waar je ook bent en wat je ook doet. Met je pc op welke plaats ook en je smartphone op zak is het mogelijk om just in time, live, werkbonnen, geleverde hardware met serienummer, tijdregistratie of klantgegevens te delen met je team en je klant.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen met het verbeteren van je locatiebezoeken.
check_circle Geen creditcard vereist
check_circle Gratis 14 dagen demo

Google Maps integratie

Met de Google Maps werkbon integratie van Kwikqy heb je precies inzicht op welke locatie, wanneer het geleverde product echt geleverd is.

Google Chromebook

De werkbonn module werkt perfect samen met een Google Chromebook. Gebruik je Chromebook als een tablet en handig hem over aan jouw klant zodat deze de werkbon direct op locatie af kan tekenen

Tevredenheid

Toets de tevredenheid van het bezoek direct op locatie door de klant enkele vragen in te laten vullen of achteraf, via bijvoorbeel een e-mail waarmee de klant het bezoek kan waarderen of door in te loggen in de klantenomgeving. Zo weet je altijd wat er bij de klant speelt

Gebruikte materialen en gewerkte tijden

Voeg automatisch bijvoorbeeld de voorrijkosten toe aan elke werkbon, registreer automatisch of handmatig de gewerkte tijden en voeg tevens direct de eventuele gebruikte materialen aan de werkbon toe.

12% Tijdsbesparing door automatische facturatie
"Factureer de aangemaakte werkbon direct nadat deze gemaakt is via onze slimme facturatiemodule."

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!