Stel je voor wat je samen kan bereiken. Jij met je team en je klant!

Kwikqy is een hub waar wordt samengewerkt, ongeacht het werk wat je doet. Het is een plek waar gesprekken plaatsvinden, beslissingen worden genomen en informatie altijd bij de hand is. Met Kwikqy is jouw team en jouw klant beter met elkaar verbonden op basis van slimme software technologie.

 

Het slimste CRM-Systeem op de markt

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor freelancers, eenmanszaken, MKB en grootzakelijk is.

Chatten op offertes

Met enkele klikken kun je offertes versturen, standaard templates instellen en zelfs met je klant chatten binnen een offerte. Maak standaard offertes, met een vooringestelde tekst, producten en offereer met één klik.

Historie in één klik

In het huidige tijdperk is het belangrijk dat je jouw klanten écht leert kennen. Vertrouwen stimuleert het verkoop- en service proces. E-mails, documenten, foto’s of andere belangrijke zaken kunnen zonder een zoektocht simpel worden teruggevonden.

Meten is weten

Slimme statistieken zorgen voor een actueel overzicht van je leads, deals, klanten tot zelfs de interactieve communicatie met je klanten, je eigen prestaties en die van je collega’s.

Kwikqy Smart Search

Met de Kwikqy Smart Search heb je alle informatie binnen enkele klikken tot je beschikking. Ontworpen om zoveel mogelijk tijd te besparen, begin met typen en vindt direct alle relevante informatie over jouw klant.

Snel een melding vinden of bijvoorbeeld een factuur? Hiervoor hoef je niet meer door diverse pagina's te klikken, toets simpel de klantnaam, omschrijving of het factuurnummer in en je hebt direct de factuur voor je.

Waar je ook in Kwikqy zit, de Smart Search is met één klik direct naar boven te halen, zo heb je altijd alle klantgegevens bij de hand!

Beveiliging en privacy
  • checkAlles veilig in de beveiligde Cloud
  • checkGegevensverwerking en beheer van u en uw klanten volledig conform de AVG / GDPR
  • check Twee staps authenticatie mogelijk
  • check Versleuteling van gegevens
Houd uw én uw klantgegevens veilig

We gebruiken Kwikqy om Kwikqy te gebruiken, dus we beschermen jouw gegevens alsof deze van ons zijn. We werken elke dag samen met klanten om ervoor te zorgen dat aan hun eisen en verwachtingen ten aanzien van gegevensbeveiliging wordt voldaan of deze worden overtroffen.

Leer meer over beveiliging

Werk gestroomlijnd met geïntegreerde tools

In Kwikqy werken applicaties en API's op dezelfde plek als jouw team.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!