Oplossingen voor elk servicegericht bedrijf!

Kwikqy is een hub waar wordt samengewerkt, ongeacht het werk wat je doet. Het is een plek waar gesprekken plaatsvinden, beslissingen worden genomen en informatie altijd bij de hand is. Met Kwikqy is jouw team en jouw klant beter met elkaar verbonden op basis van slimme software technologie.

 

Het slimste en snelste CRM Systeem op de markt

Klantenbeheer is nog nooit zo makkelijk geweest. Alles van de klant bij elkaar op één plaats, facturen, contacten, werkbonnen, voorraad en ga zo maar verder. Met de Kwikqy Smart Search ben je ook binnen een enkele klik direct bij de juiste gegevens van de klant.

Service

Ben je een servicegericht bedrijf welke ook locatiebezoeken bij klanten doet? Maak dan gebruik van onze werkbonnen module! Voer de eventuele material en kosten snel op, laat de klant op locatie tekenen en indien gewenst kan je direct de tevredenheid van je klant toetsen (of achteraf).

Werkbon afgetekend? Met ons automatische facturatiesysteem kan je deze direct factureren aan de klant. Maar niet alleen werkbonnen, ook projecten, (betaalde) supportmeldingen en noem maar op! Simpel en snel, met één klik op de muis

Wij helpen jou!

Het doel van Kwikqy en van ons is jouw werk makkelijker te maken. Dit geldt binnen Kwikqy, maar ook alles wat daar omheen zit. Zo krijg je bijvoorbeeld een vast contactpersoon bij Kwikqy die jou altijd helpt met vragen en/of oplossingen. Natuurlijk helpen wij je ook met de migratie naar Kwikqy!

Daarnaast kan je ook altijd gratis onze support afdeling per e-mail, telefoon of chat inschakelen. Ook van maatoplossingen schrikken wij niet, zo proberen wij al onze klanten optimaal van dienst te zijn

Wij overtuigen je graag, vraag één van onze experts je een gratis uitleg te geven over bijvoorbeeld hoe simpel en makkelijk factureren binnen Kwikqy is. Of probeer het zelf, geheel gratis, door een demo aan te vragen!

Wie ben jij?

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor freelancers, eenmanszaken, MKB en grootzakelijk is.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!