Naadloze integratie met jouw favoriete apps

Kwikqy werkt naadloos samen met jouw favoriete apps en koppelingen. Denk aan bijvoorbeeld een integratie met je boekhoudprogramma Exact, maar Kwikqy werkt ook bijvoorbeeld perfect samen met alle Google applicaties. Zo kan je bijvoorbeeld je Google Agenda en e-mail integreren.

Leer hoe Kwikqy je kan helpen jouw applicaties nog beter te benutten!

Google Maps integratie

Met de Google Maps werkbon integratie van Kwikqy heb je precies inzicht op welke locatie, wanneer het geleverde product echt geleverd is.

Google Calender integratie

Vergeet nooit meer een afspraak, koppel jouw agenda aan je Kwikqy kalender en synchroniseer al je afspraken en herinneringen.

(Google) E-mail

Importeer je (bedrijfs)e-mail in Kwikqy en Kwikqy zet de e-mails direct om in een melding, op de juiste klant.

Exact

Koppel één van de meest gebruikte boekhoudprogramma's direct aan Kwikqy, zo worden je facturen, creditnota's en klanten direct in Exact gezet en doet Kwikqy al het werk voor je. Met ons automatische boekhoudtool is factureren enorm makkelijk.

Voor een volledig overzicht van alle integraties neem gerust contact met ons op!

Werk gestroomlijnd met geïntegreerde tools

In Kwikqy werken applicaties en API's op dezelfde plek als jouw team.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!