Kwikqy werkt perfect op jouw Google Chromebook

Een Google Chromebook in de stijl van jouw bedrijf? Dat kan bij Kwikqy! Kwikqy werkt optimaal op een Google Chromebook (en Pixel), maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen aan onze klanten een Chromebook leveren geheel in eigen huisstijl, met een skin welke jij wilt! Daarnaast kunnen wij zelfs samen met onze partner jouw Chromebook geheel in beheer houden, zo ben je er zeker van dat je altijd en overal kan werken.

Google Chromebook optimalisatie

Kwikqy is speciaal ontwikkeld om optimaal te functioneren op een Google Chromebook, als officiële partner van Google kunnen wij tevens het beheer jouw Chromebook leveren en tevens een custom skin voor je ontwerpen of je kan jouw eigen design aanleveren.

Samen beter!

Natuurlijk werkt Kwikqy perfect op elk apparaat en besturingssyteem, maar nét wat beter op een Chromebook. We hebben bepaalde functionaliteiten die nog beter werken in combinatie met een Google Chromebook en/of Pixel.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Werk gestroomlijnd met geïntegreerde tools

In Kwikqy werken applicaties en API's op dezelfde plek als jouw team.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!