Maak het werken simpeler, eenvoudiger, aangenamer en productiever.

Kwikqy is een hub waar wordt samengewerkt, ongeacht het werk dat u doet. Het is een plaats waar gesprekken plaatsvinden, beslissingen worden genomen en informatie altijd bij de hand is, waar ook ter wereld. Met Kwikqy is je team en je klant beter met elkaar verbonden op basis van slimme software technologie.

Are you awesome?

we're hiring!

Wie zijn wij en hoe kun jij een toegevoegde waarde zijn voor Kwikqy?

Wij leven volgens onze missie. Wij willen bedrijven helpen om slimmer, sneller en makkelijker met innovatieve en zelflerende software samen te werken met hun team en klanten.

We bouwen een platform en producten waarin we geloven - evenals een sterk, divers team van nieuwsgierige, leergierige, creatieve mensen die het beste werk van hun leven willen maken en elkaar in het proces willen ondersteunen.

Ons leiderschap omvat de meest inventieve en ervaren leidinggevenden in de technologische industrie.

Carrières bij Kwikqy bieden allerlei mogelijkheden en een eenvoudiger, aangenamer en productiever beroepsleven.

We are hiring - join us!

Werk gestroomlijnd met geïntegreerde tools

In Kwikqy werken applicaties en API's op dezelfde plek als jouw team.

Kwikqy 2.0 komt eraan, nog even geduld!

Na het succes van de early bird gebruikers van Kwikqy 1.0 zijn we gaan bouwen, heel hard gaan bouwen! Om deze reden is het tijdelijk niet meer mogelijk om een demo aan te vragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Kwikqy 2.0 en een update ontvangen wanneer we live gaan? Schrijf je dan hieronder in.

Kwikqy 2.0 is coming shortly, get notified when we're live!